Kawasaki Teryx Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
18 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Ok guys. I have a 2012 T4 with under 100 hours just decided to have no power. Was on a trail and have loss of power when driving. Dropped it into low and was able to slowly climb back to my trailer. level ground/down grade i can pick up speed but no much and not fast.

Things tried:
Verified the Spark arrestor is clear
Muffler is not clogged
Changed fuel filter
Cleaned fuel pump
Cleaned Fuel tank
Air filter and box are clean
Tank vent mod is in place and clear

Notes:
Starts and Idles fine
In neutral can revs up to the limiter (but slow throttle response)
No difference if warm or cold
No power at all in High
Can move less than 5 mph in Low

Any help would be appreciated.
 

·
Registered
Joined
·
1,075 Posts
Probably a stupid question, but are sure the parking brake is not on at all? Not sure about the 2012 but my 2015 has a speed limiter that will kick on around 5 mph if the parking brake is even pulled a tiny bit. There has been a few times where it happened to me and I swear the parking brake didn't actually move any, rather I just pushed on it a little, and it returned to normal.
 

·
T2 in Ak
Joined
·
52 Posts
Might sound crazy but I fixed a buddies 2012 with a similar issue. He would lose power and blow a fuse. Took forever but we traced it to a chaffed wire in the brake light circuit. Unplugged the lights and it resolved the issue. Must have been grounding out on the frame.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top